Η Σοφία νικολάου, η γγ Αντιεγκληματικής Πολιτικής εκδικείται τον Βασίλη Δημάκη και μάλλον το ευχαριστιέται κιόλας, αλλιώς δεν εξηγείται η απίστευτη αισχρή ανάρτησή της στην οποία μιλά για νομιμότητα και ιδεοληψίες, την ώρα που η ζωή του κρατουμένου και απεργού πείνας και δίψας γι’ άλλη μια φορά βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, επειδή δεν κάνει αυτό που ορίζει ο νόμος.

Παρά την κατακραυγή, θέλησε να βγει κι από πάνω με μια ανεκδιήγητη ανάρτηση στο Twitter:

Για ποιο σωφρονισμό του κράτους μιλάμε όταν οι τακτικές του είναι πλήρως εκδικητικές και στερούν από τους κρατουμένους τα αυτονόητα δικαιώματά τους, όπως αυτό στην εκπαίδευση.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια