Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας βγήκε -μεταξύ άλλων- στον ΑΝΤ-1, μιλώντας για τα παλιά κτίρια που κατέρρευσαν κι η παρουσιάστρια του δελτίου τον διακόπτει για να περιγράψει τα πλάνα από την Τουρκία, που βλέπαμε στο δέκτη.

Παρακολουθούμε απίστευτες εικόνες από τη γειτονική Τουρκία, τον απεγκλωβισμό ενός ανθρώπου από τα συντρίμμια.

Ο Χουλιάρας φλερτάρει με τα όρια του μισανθρωπισμού, με την απίστευτη ατάκα.

Μην τα δείχνετε αυτά, δε μας αφορούν.

Η δημοσιογράφος έρχεται σε αμηχανία με την αντίδραση του σεισμολόγου και αυτός προσπαθεί κάπως να το “μαζέψει”, στη συνέχεια.

Αυτό είναι παράδειγμα της κακής δόμησης στην Τουρκία. Δείξτε και τις καλές εικόνες από την Ελλάδα. Δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. Δώστε λίγο θάρρος στον κόσμο.

Πάνω από όλα η αγάπη για τον κόσμο. Αρκεί να είναι της χώρας μας…

Πηγή: Κατιούσα

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια