Παγκόσμιο σοκ έχουν προκαλέσει οι εικόνες από τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών μετά την πυρκαγιά, που ξέσπασε την Κυριακή 30/8.

Ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας «ξέσπασε» μέσω Facebook για την ανυπολόγιστη πολιτισμική καταστροφή στις Μυκήνες και το γεγονός πως το συγκεκριμένο θέμα υποβαθμίστηκε από τα ΜΜΕ.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Κάηκαν οι Μυκήνες, και δεν έχει ακουστεί τίποτα.

Πού είστε όλοι εσείς που μας είχατε ζαλίσει με τα μηνύματα σας για την Παναγία των Παρισίων;;;;;

Η εικόνα της καπνισμένης “Πύλης των Λεόντων” στις Μυκήνες αποτελεί ντροπή για όλους τους Νεοέλληνες και θα μάς ακολουθεί!!

2.5 εκατομμύρια τηλεθέαση ο Big Brother εχθές.

Τα Μέσα Μαζικής Εκτροπής ζουν και βασιλεύουν και το σκοπό τους πετυχαίνουν! Δηλαδή τη πλήρη αποβλάκωση του κόσμου».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια