Με δύο αναρτήσεις της μέσα σε λίγες ώρες η Έλενα Ακρίτα αναφέρθηκε στον ακροδεξιό βουλευτή της ΝΔ που μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες, τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

«Nα χαίρεστε τον βουλευτή σας εκεί στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Άμα είσαι ρατσιστής, είσαι στα πάντα. Στη φυλή, στο φύλο, στην ηλικία, στην ιδεολογία, στα πάντα» έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Λίγο αργότερα η Ελ. Ακρίτα έκανε την ακόλουθη ανάρτηση, με αφορμή την στοχοποίηση του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου από τον ακροδεξιό βουλευτή της ΝΔ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια