Ο κορονοϊός και τα μέτρα αντιμετώπισης της εξάπλωσής του οδήγησαν στην ακύρωση της προγραμματισμένης για τις 5 Ιουνίου, συναυλίας του γνωστού συγκροτήματος στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Eject Festival.

Η διοργάνωση εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Δευτέρας ξεκαθαρίζοντας ότι: «Η υγεία και η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων (κοινό, συγκροτήματα, συνεργάτες, προσωπικό του φεστιβάλ) είναι η βασική μας προτεραιότητα, οπότε δεν γίνεται να προχωρήσουμε με το EJEKT 2020».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι εντός των επομένων ημερών θα ανακοινωθεί το πλάνο αποζημίωσης όσων είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers, ενώ οι διοργανωτές δίνουν ραντεβού για το καλοκαίρι του 2021.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια