Την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους της Amazon της Γαλλίας που προχώρησαν σε απεργία ενάντια στην απαίτηση της εργοδοσίας να δουλεύουν εν μέσω της πανδημίας του COVID-19, εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ. ¨Τα αιτήματα τους είναι απόλυτα δίκαια και οι εργαζόμενοι δεν μπορεί να θυσιάζουν την υγεία τους για τα κέρδη των εργοδοτών”, επισημαίνει.

“Αγαπητοί συνάδελφοι, στην Ελλάδα, επίσης, πολλοί εργοδότες πιέζουν τους εργαζόμενους να εργαστούν εν μέσω της πανδημίας χωρίς να λαμβάνουν ούτε στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας. Για αυτό συνδικάτα προχώρησαν και στην Ελλάδα σε κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των εργαζόμενων.

Στα αιτήματα τους τα συνδικάτα απαιτούν τόσο την άμεση ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας που έχει αναλάβει όλο το βάρος για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όσο και την προστασία της υγείας των εργαζόμενων που συνεχίζουν να εργάζονται εν μέσω πανδημίας.

Οι μάσκες που πρέπει να φοράμε για την προστασία από την πανδημία δεν πρέπει να φιμώσουν τη φωνή των εργαζόμενων.

Το ΠΑΜΕ στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΑΜΑΖΟΝ στην Γαλλία. Είμαστε στο πλευρό σας”, είναι το μήνυμα του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια