Συνεχίζει να επιδεινώνεται η υγεία του κρατούμενου απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι γιατροί του νοσοκομείου Λαμίας ενημέρωσαν τον γιατρό της επιλογής του Θοδωρή Σδούκο ότι τα νεφρά του δεν λειτουργούν από σήμερα το πρωί. Συνεπώς υπάρχει πλέον άμεσος κίνδυνος ο Δ. Κουφοντίνας να υποστεί νεφρική ανεπάρκεια.

Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση συνεχίζει να παραμένει αδιάλλακτη, επιχειρώντας να παρουσιάσει το ενδεχόμενο να πεθάνει ο Δ. Κουφοντίνας ως αποτέλεσμα των δικών του επιλογών.  Ταυτόχρονα προβάλλεται ιδιαίτερα η δημοσκόπηση της MRB για το Star ότι το 60% των πολιτών εκφράζεται θετικά για τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε σχέση με την υπόθεση.

Στις 18.00 το απόγευμα πάντως, διοργανώνεται νέο συλαλλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, για 5η συνεχόμενη ημέρα, με κεντρικό αίτημα τη δικαίωση του αιτήματος του απεργού πείνας. Στη συγκέντρωση καλει η πρωτοβουλία νομικών δικηγόρων, η συνέλευση αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα, φοιτητές και οργανώσεις της Αριστεράς.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια