Με χλευαστικό και ειρωνικό ύφος ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος, αμφισβήτησε με ανάρτησή του στο twitter το ξεγύμνωμα και την κακομεταχείριση όσων βρίσκονταν στα Εξάρχεια και έπεφταν στον δρόμο των ΜΑΤ, μετά την απογευματινή διαδήλωση για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Μίλησε ακόμη και αποσταθεροποίηση, δυνάμεις τις οποίες, βλέπει, ότι προάγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στον αντίποδα οι φωτογραφίες της Τατιάνας Μπόλαρη αποτελούν αδιάσειστα στοιχεία για όσα συνέβησαν στην περιοχή των Εξαρχείων το βράδυ της Παρασκευής. Όπως και η μαρτυρία της ίδιας που ανέφερε ότι όταν είδε τι είχε τραβήξει, ανατρίχιασε.

To tweet του Γ. Κύρτσου

 

Οι φωτογραφίες της Τατιάνας Μπόλαρη

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια