Ανακατάληψη της εκκενωμένης από την αστυνομία πριν από λίγες ημέρες έπαυλης Κουβελου πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Μαρούσι από τα μέλη της Κατάληψης Κουβελου και αλληλέγγυους/ες.

Όπως αναφέρουν στο indymedia, καλούν σε συγκέντρωση υπεράσπισης και αλληλεγγύης της κατάληψης στη συμβολή των οδών Διονύσου και Θησέως, καθώς υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έξω από την κατάληψη.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια