Τεστ για τον κορωνοϊό επιστρέφοντας από τις διακοπές μας καλεί να κάνουμε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να υποβάλλεται σε τεστ για τον ιό, -φυσικά σε ιδιωτική κλινική, καθώς μόνο εκεί μπορούν να στο κάνουν προληπτικά επειδή έχεις επιστρέψει από διακοπές- μας καλεί να αναλάβουμε την «ατομική μας ευθύνη» και να δώσουμε περίπου 150 ευρώ από αυτά που δεν μας περισσεύουν για να συντελέσουμε στο success story της κυβέρνησης του κόμματός της στη διαχείριση της πανδημίας.

Για να κάνει ένας πολίτης στην Ελλάδα τεστ για κορωνοϊό στα δημόσια νοσοκομεία πρέπει να μπει είτε για χειρουργείο είτε να έχει σοβαρά συμπτώματα COVID-19.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια