Δυστυχώς η παρουσίαση της νέας ποιητική συλλογής Τα Ρινίσματα του Βαγγέλη Γέττου στην Αθήνα αναβάλλονται, λόγω των τελευταίων εξελίξεων με το ζήτημα του κορωνοϊού.
Για την αναβολή της παρουσίασης ενημερώνει και ο ίδιος ο δημιουργός στο event του Facebook:
«Υπό τις παρούσες συνθήκες, αν και ο πανικός και η αυτοδίκαιη αποξένωση τείνουν να αποκτήσουν θεσμικά χαρακτηριστικά, είμαστε αναγκασμένοι να σεβαστούμε την ανησυχία φίλων που θα ήθελαν να παραβρεθούν. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Cezaris Graužinis, την Maria Kanellopoulou, τον Γιώργο Μπλάνα και τον Βαγγέλης Χερουβείμμε τους οποίους θα ειδωθούμε σύντομα. Ευχαριστώ για την υποστήριξη το 3point magazine και τις Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων. Έως τότε ας αρνηθούμε να σκεφτόμαστε μόνο τον θάνατο. Σας χαιρετώ -μόνο προς το παρόν- παραφράζοντας την εκπληκτική μαντινάδα του Μήτσου Σταυρακάκη:

”Άμα κοπάσουν οι καιροί και παν οι μπόρες πίσω
θα ‘ρθω Αθήνα να σε δω, να σε κορφολοήσω”»

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια