Προκλητικός γι’ άλλη μια φορά ο συνδικαλιστής αστυνομικός Στ. Μπαλάσκας, είπε ανεγκέφαλους που θα κολλήσουν τα ΜΑΤ κορωνοϊό όσους θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του 15χρονου

Την Κυριακή συμπληρώνονται 12 χρόνια από την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώντα Κορκονέα και με αφορμή τον κορωνοϊό, άρχισε, ήδη, να στήνεται «σκηνικό» Πολυτεχνείου με 5.000 αστυνομικούς και απαγόρευση συναθροίσεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για μια ακόμα φορά ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, εκείνος που έλεγε ότι δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να αποφύγει τη σύλληψη χρυσαυγίτης κι ακόμα δεν έχουν βρει τον Χρήστο Παππά, εμφανίστηκε στις τηλεοράσεις για να φτιάξει κλίμα.

Προκλητικός, υποστήριξε ότι είναι ανεγκέφαλοι όσοι προγραμματίζουν πρωτοβουλίες για να τιμήσουν τη μνήμη του Αλέξανδρου, αφού, όπως, είπε θα κολλήσουν κορωνοϊό τους αστυνομικούς!

Μάλιστα, είπε ότι οι ανεγκέφαλοι μπαχαλάκηδες τρίβουν τα χέρια τους με βενζίνη, σε μια προσπάθεια να διασπείρει τον φόβο και να υποστηρίξει ότι είναι απαράδεκτο να γίνουν εκδηλώσεις.

*Δείτε το σχετικό βίντεο στην Αυγή

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια