Δείχνοντας μάλλον τον οπτική του Δήμου Αθηναίων για την κοινωνική αλληλεγγύη, όντας η αρμόδια αντιδήμαρχος, σχολιάζοντας μια εικόνα από τις χθεσινές διαδηλώσεις με αποστάσεις η Αλεξία Έβερτ χαρακτήρισε «τρωκτικά και κατσαρίδες» τους διαδηλωτές. Πρόκειται για την κόρη του πρώην Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και π. δημάρχου της Αθήνας, Μιλτιάδη Έβερτ.

Συγκεκριμένα, όπως ανέδειξε η avgi.gr, η αρθρογράφος των «Νέων» Π. Ραγκούσση ανέβασε μια φωτογραφία από τη χθεσινή συγκέντρωση του ΚΚΕ σημειώνοντας από πάνω «Τριάντα χρόνια εκτός πραγματικότητας, τώρα και εκτός κοινωνίας» με την αντιδήμαρχο του Δήμου Αθηναίων να σχολιάζει «Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα ναι!».

Πηγή: Press Project

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια