Η δημοσιογράφος του vironanews.gr που αποκάλυψε το περιστατικό ξυλοδαρμού του 17χρονου από άλλους μαθητές στο 1ο ΓΕΛ Βύρωνα κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές για την ζωή της.

Όπως ανέφερε δέχεται απειλές από τους νεαρούς, ενώ υποστηρίζει ότι η selfie που έβγαλαν οι μαθητές μέσα από το αστυνομικό τμήμα δεν είναι από παλαιότερο περιστατικό, αλλά μετά τη βιαιοπραγία εις βάρος του 17χρονου.

Κατόπιν αποκάλυψε απειλές από άγνωστο, ο οποίος είπε: «Εάν δω φωτογραφικό υλικό, θα σε θάψω κάτω από τη γη».  Όσο αφορά την απειλή από άγνωστο, στο φωτογραφικό υλικό φαίνεται πως ένας από τους μαθητές που μετέχουν στον ξυλοδαρμό του ενός, είναι γιος καθηγήτριας του Λυκείου. Ίσως είναι και αυτό μια εξήγηση για τη συγκρατημένη στάση καθηγητών κατά τη διάρκεια αλλά και μετά από το περιστατικό.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια