Με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία λίγη ώρα μετά αποκλείστηκαν, η αναπληρώτρια καθηγήτρια της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, Γεωργία Σαγρή, ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε απεργία πείνας σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον απεργό πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η Γεωργία Σαγρή αναφέρει σε ανάρτηση της ότι από την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου έχει ξεκινήσει απεργία πείνας σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Παράλληλα, η αναπληρώτρια καθηγήτρια στην ΑΣΚΤ καλεί σε μαζική απεργία πείνας για αλληλεγγύη στον Δ. Κουφοντίνα. «Τα σώματα μας είναι το μοναδικό μας όπλο» αναφέρει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε νεώτερη ανάρτηση της, ενημερώνει ότι ο προσωπικός της λογαριασμός στο facebook έχει δεχθεί περιορισμούς.

*Από το ThePressProject

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια