Απευθείας αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ (275.960) για μάσκες φαίνεται να πραγματοποίησε η γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σ. Νικολάου, μάλιστα σε δύο εταιρείες, άσχετες με ιατρικό εξοπλισμό.

Αφού πρώτα η γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής φρόντισε να χρεώσει στο Δημόσιο τις διακοπές της, αυτή τη φορά σειρά έχουν μερικές απευθείας αναθέσεις με σκοπό την αγορά προστατευτικών μασκών. Οι αναθέσεις αυτές έχουν ύψος 275.960 ευρώ (228.960 και 47.000 ευρώ αντίστοιχα) και αφορούν μια εταιρεία εποχιακών ειδών και επίπλων κήπου, καθώς και μία αντιπροσωπεία… αμορτισέρ.

Την αποκάλυψη της σκανδαλώδους κίνησης αποκάλυψε νωρίτερα την Πέμπτη 30/7/20 ο Πάυλος Πολάκης μέσω social media.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Π. Πολάκη:

«ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ….συνέχεια ….δεν παίζεται η κυρία !!!
Διαβάστε τι μου έστειλαν:(ανάμεσα στα άλλα…)
1) «ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΜΠΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Ο.Ε

Στις 30/3/2020 απευθείας ανάθεση για προστατευτικές μάσκες για την κάλυψη όλων των καταστημάτων κράτησης
60.000 τεμ. Μάσκες προς 0,75€
Σύνολο με ΦΠΑ 47.000,00€
[ΑΔΑ: 97ΙΣ46ΜΤΛΒ-ΞΕΨ ]

Ο κος Τιμολέων είναι η αγαπημένη μου περίπτωση.
Με έρευνα στο Γ.Ε.ΜΗ. πράγματι βρίσκεις την εταιρεία του κου Τιμολέοντος. Ομόρρυθμη Εταιρεία με έτος ίδρυσης από τις 11/6/ 1987 (σαν σήμερα κλείνει 33 χρόνια ) λες δεν μπορεί βρε αδερφέ, θα πρόκειται για αξιόπιστη εταιρεία. Το λέει και το όνομα «Τιμολέων», τίμια πράγματα, καθαρά, παστρικά. Στο Γ.Ε.ΜΗ. είναι επίσης καταχωρημένη και η Ιστοσελίδα της εταιρείας , οπότε πατάς να δεις τί είδους εταιρεία είναι αυτή που πήρε απευθείας από την κα Νικολάου 47.000€ για υγειονομικό υλικό, προστατευτικές μάσκες προς 0,75€; Και τί βλέπεις; Αντιπροσωπία Αμορτισέρ αυτοκινήτων.

Δηλαδή η κα Νικολάου έψαχνε να βρει μάσκες για την κάλυψη των αναγκών των καταστημάτων κράτησης της χώρας και σκέφτηκε «κάτσε να ψάξω στις αντιπροσωπίες αμορτισέρ να δω τί γίνεται»

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
2) «Διαμαντόπουλος Μαρίνος του Θεοδώρου [μάλλον ατομική επιχείρηση]
Στις 7/4/2020 ο κος Διαμαντόπουλος κάνει προσφορά
Και στις 9/4/2020 απευθείας «ανάθεση προμήθειας υγειονομικού υλικού (προστατευτικές μάσκες) για την κάλυψη των αναγκών όλων των Καταστημάτων Κράτησης».
270.000 τεμ. Προς 0,80€
Σύνολο με ΦΠΑ 228.960,00€
[ ΑΔΑ: 6Δ3Γ46ΜΤΛΒ-ΨΡ4 ]

Και βέβαια ψάχνεις πάλι να βρεις μέσω Γ.Ε.ΜΗ. τί σόι εταιρεία είναι τούτη, ποιος καταπληκτικός επιχειρηματίας έβγαλε 228.960,00€ μέσα σε μία μέρα. Πράγματι πρόκειται για ατομική επιχείρηση με διακριτικό τίτλο MYSEASON NET
Google search MYSEASON NET: « προσφορά σετ τραπεζαρία 7 τεμαχίων»
Είναι επιχείρηση διαδικτυακών πωλήσεων εποχιακών ειδών έπιπλα κήπου βεράντας, διακόσμηση σπιτιού, είδη θαλάσσης, αποκριάτικες στολές και (καλά το μαντέψατε) τώρα τελευταία και ιατρικά αναλώσιμα.
Διαβάζω από το σάιτ της εταιρείας: «το εποχιακό κατάστημα www.myseason.gr δραστηριοποιείται στις πωλήσεις εποχιακών ειδών μέσω διαδικτύου… με μεγάλη ποικιλία σε αποκριάτικα κοστούμια, χριστουγεννιάτικα στολίδια 2020 και έπιπλα κήπου.»
Μας το έραψε το αποκριάτικο κοστουμάκι η κα Νικολάου.»

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΙΑ…. νομιμότητας -ηθικής -αριστείας!!!!!!».

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ….συνέχεια ….δεν παίζεται η κυρία !!!Διαβάστε τι μου έστειλαν:(ανάμεσα στα άλλα…)…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Donnerstag, 30. Juli 2020

 

left.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια