Η κινητοποίηση που οργάνωσε το Συνδικάτο Αττικής μαζί με το επιχειρησιακό σωματείο έξω από το ξενοδοχείο Royal Olympic ήταν ένα σαφές μήνυμα προς την Κυβέρνηση και την εργοδοσία ότι οι εργαζόμενοι δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια μπροστά στις εργοδοτικές αυθαιρεσίες.

Ο γνωστός Ιωάννης Παπαδημητρίου, μεγαλοξενοδόχος και ιδιοκτήτης του εν λόγω ξενοδοχείου αρνείται προκλητικά την αποπληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων δηλώνοντας ότι θα καλύψει τις υποχρεώσεις του όταν θα επανέλθει η ομαλότητα στην επιχείρηση χωρίς να αγγίξει τα αποθεματικά από τα τεράστια κέρδη των τελευταίων χρόνων Στο βίντεο η δηλώσεις του Προέδρου του Επιχ. σωματείου και μέλους της Κ.Δ του Συνδικάτου, Σπύρου Πετρολέκα, κατά την διάρκεια της παρέμβασης.

Είναι χαρακτηριστική η στάση του γνωστού Ιωάννης Παπαδημητρίου, μεγαλοξενοδόχου και ιδιοκτήτη του εν λόγω ξενοδοχείου ο οποίος αρνείται προκλητικά την αποπληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων δηλώνοντας οτι θα καλύψει τις υποχρεώσεις του όταν θα επανέλθει η ομαλότητα στην επιχείρηση χωρίς να αγγίξει τα αποθεματικά από τα τεράστια κέρδη των τελευταίων χρόνων.

Αντίστοιχα προκλητική είναι και η στάση των ελεγκτικών μηχανισμών και συγκεκριμένα του ΣΕΠΕ Ανατολικού τομέα που καθυστερεί τις διαδικασίες επιβολής κυρώσεων στην επιχειρήσει δείχνοντας μια εντελώς απαράδεκτη ανοχή και ταυτόχρονη υπονόμευση των διεκδικήσεων των εργαζομένων .

Η αδικαιολόγητη παρουσία της αστυνομίας κατά την διάρκεια της παρέμβασης δεν μπορεί να μας τρομοκρατήσει ούτε να εμποδίσει την διάθεση μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μας .

Ως ΛΑΝΤΖΑ Αγωνιστική εργατική συσπείρωση στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα και τα αιτήματα των συναδέλφων και θα συνεχίσουμε να δηλώνουμε παρόντες σε κάθε εργατική κινητοποίηση απέναντι στην επίθεση που εξαπολύουν από κοινού κυβέρνηση και εργοδοσία με στόχο να μείνουν αλώβητα τα κέρδη του τουριστικού κεφαλαίου και να πληρώσουν για ακόμα μια φορά οι εργαζόμενοι το μάρμαρο.

Πηγή: ergasianet

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]