Από σήμερα

Ζητάμε από τον ταξιτζή να σταματήσει και κατεβαίνουμε όταν ξεκινήσει να μιλάει για τους ‘’λαθραίους’’.

Παίρνουμε φωτογραφία τον επίορκο μπάτσο που βρίζει και κακοποιεί πολίτες Έλληνες και ξένους και τις αναρτούμε.

Απαντάμε ‘’είσαι μαλάκας και θα φροντίσω προσωπικά να μην βρεις ούτε ποντίκι για ενοικιαστή’’ στον ιδιοκτήτη της ημιυπόγειας γκαρσονιέρας που ρωτάει ‘’από που είσαι’’;

Απαιτούμε από τον συγγενή ή τον γείτονα που επί χρόνια μάς έλεγε στα κυριακάτικα τραπέζια ότι για την απόλυσή του φταίνε οι Αλβανοί που παίρνουν λιγότερα, να το βουλώσει για να μην ξεράσουμε στα μούτρα του.

Στην ουρά του σούπερ-μάρκετ, πετάμε κάτω τα ψώνια της νοικοκυράς και του νοικοκύρη που σπρώχνουν τον μελαμψό πελάτη και του παίρνουν τη σειρά.

Μαζεύουμε από 5 ευρώ και κάνουμε ομαδική μήνυση για προσβολή νεκρού και παρώθηση σε εγκληματική ενέργεια και απομονώνουμε οποιονδήποτε γραμμωμένο στη δουλειά μας διατείνεται ότι η κάθε Τοπαλούδη τ’ άξιζε και τα ’παθε. Τον καταγγέλλουμε στη διεύθυνση και απαιτούμε μέτρα.

Απαντάμε σε κάθε ρατσιστικό σχόλιο στα social media με κάθε ευκαιρία. Ας σταματήσουμε να φτιάχνουμε memes, ας βγάλουμε τα γενέθλιά μας από το Facebook, ας σταματήσουμε να στέλνουμε χρόνια πολλά και συχαρίκια και ας δώσουμε τον ίδιο χρόνο στο να μην αφήσουμε τους ανθρωπάκους να ξαναναπνεύσουν διαδικτυακά.

Ρωτάμε το επόμενο γυφτάκι ή Ρουμανάκι που μας ζητάει λεφτά αν θέλει να του αγοράσουμε ένα τοστ αντί να το διώξουμε.

Οργανώνουμε καθημερινές αντιστάσεις στον φασίστα της πολυκατοικίας. Κανένας ένοικος μόνος του.

Με την πρώτη φωνή γυναίκας που δέρνεται από άντρα στο διπλανό διαμέρισμα, τηλεφωνούμε αμέσως όπου χρειάζεται. Μαζεύουμε φίλους μας και χτυπάμε κι εμείς το κουδούνι για να γίνει σαφές ότι το θύμα δεν είναι μόνο του.

Αν ακούσουμε εκείνο το γαμημένο ‘’εγώ δεν αλλά’’ απαντάμε ‘’ή με τη ζωή ή με το θάνατο. Κατάλαβες βλάκα;’’.

Από σήμερα γινόμαστε 1,2,3 πολλές Μάγδες Φύσσα

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια