Συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου επιδίωξαν να έχουν σήμερα το πρωί ο Θανάσης Καμπαγιάννης συνήγορος του απεργού πείνας και δίψας Βασίλη Δημάκη και ο Πέτρος Δαμιανός, διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου των φυλακών ανηλίκων Αυλώνας, ο οποίος βρίσκεται σταθερά δίπλα στους αγώνες των κρατουμένων. Παρόλα αυτά, όπως ενημέρωσε ο Πέτρος Δαμιανός το αίτημά τους απορρίφθηκε, λόγω του επιβαρυμένου προγράμματος της κ. Νικολάου.

“Καταλαβαίνω το βαρύ πρόγραμμα… Άλλωστε αυτό που ήθελα να της πω συνοψίζεται σε δυό γραμμές… Η ζωή του Βασίλη Δημάκη κρέμεται από μια κλωστή…”, ανέφερε ο Πέτρος Δαμιανός και πρόσθεσε πως θα ακολουθήσει από τον Θανάση Καμπαγιάννη ενημέρωση για το υπόμνημα που κατατέθηκε.

Η ανάρτηση του Πέτρου Δαμιανού

Έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον συνήγορό του Βασίλη Δημάκη κο Θανάση Καμπαγιάννη. Φεύγουμε χωρίς να…

Gepostet von Petros Damianos am Dienstag, 28. April 2020

Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Δημάκης βρίσκεται σε απεργία πείνας και δίψας γιατί μετήχθη παράνομα από τις φυλακές Κορυδαλλού (όπου βρισκόταν για να είναι κοντά στην σχολή του και να μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα του κάνοντας χρήση του θεσμού των εκπαιδευτικών αδειών) στο Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών και συγκεκριμένα στα κελιά πειθαρχικής απομόνωσης, χωρίς να έχει κατηγορηθεί για κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα.

Στο πλευρό του βρίσκεται από χτες και το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ, δημοσιοποιώντας σχετικό ψήφισμα.

Ψήφισμα Αλληλεγγύης στο Βασίλη ΔημάκηΟ Βασίλης Δημάκης ξεκίνησε απεργία πείνας και αν δεν ικανοποιηθούν τα αυτονόητα…

Gepostet von ΣΕ ΒΙΟΜΕ am Montag, 27. April 2020

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια