ΣΑΒΒΑΤΟ 18 Οκτώβρη
Οι Aris & Kate UNPLUGGED στο στο BARLEY BAR

Aris & Kate UNPLUGGED
ACOUSTIC ALL TIME CLASSIC DUET

Αποτελείται από τους ΑΡΗ ΧΡΗΣΤΟΒΙΤΣΗ (τραγουδιστής των EL NINIO) και ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ (τραγουδίστρια των FAMILIA).

Aris n Kate - Barley Bar

To ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΟκτώβρηAris & Kate Unplugged θα είναι μαζί μας στην Νιγρίτα Σερρών στο BARLEY BAR.

Σας περιμένουμε όλους να τραγουδήσουμε πολύ γνωστά κομμάτια και να γίνουμε όλοι μία παρέα με τραγούδια που ξεκινούν από τη δεκαετία του 60 και καταλήγουν στο σήμερα, με διασκευές των γνωστότερων κομματιών από BEATLES και ROLLING STONES μέχρι U2 και SCORPIONS. Ήχοι country, blues, rock & roll, classic rock μπαλάντες κ.α. διασκευασμένοι από δύο κιθάρες , τις οποίες συνοδεύουν δυνατά και μελωδικά φωνητικά , καθιερώνουν το σχήμα στους χώρους της επίλεκτης διασκέδασης.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X