Την κατάσταση που επικρατεί έφερε στη δημοσιότητα ο Παναγιώτης Παπανικολάου, γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας.

«Συνάδελφοι που εφημερεύουν σε πτέρυγες νοσηλείας COVID νοσοκομείων της Αττικής αναφέρουν πως απόψε δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμες κλίνες σε ΜΕΘ COVID παρά μόνο στο νοσοκομείο Κορίνθου» γράφει ο γιατρός σε ανάρτηση που δημοσίευσε τη νύχτα του Σαββάτου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γ.γ της ΟΕΝΓΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο γ.γ της ΟΕΝΓΕ. Παρόλα αυτά η κυβέρνηση εμμένει στην προηγούμενη στάση της να μην ενισχύει το δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X