Αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στην κατάληψη Libertatia στη Θεσσαλονίκη γύρω στη 1 σήμερα το μεσημέρι. Έχουν προχωρήσει σε οκτώ προσαγωγές ατόμων, ενώ αλληλέγγυος κόσμος καλεί σε συγκέντρωση απέναντι απο το κτίριο.

Σημειώνεται πως το διατηρητέο κτίριο της κατάληψης είχε καεί από φασίστες κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό τον Ιανουάριο του 2018.

Σήμερα περίπου στη 13.00 μπάτσοι εισήλθαν μέσα στην κατάληψη libertatia και προσηγαγαν συνολικά 8 άτομα μέσα και έξω από…

Gepostet von Libertatia am Freitag, 8. November 2019

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια