Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης Βανκούβερ Απαρτμάν που βρίσκεται στην οδό Μαυροματαίων πίσω από την ΑΣΟΕΕ. Η κατάληψη καλεί σε πορεία αλληληγγύης για τις καταλήψεις στις 12 το μεσημερι από την πλατεία Βικτωρίας και σε έκτακτη συνέλευση στις 6 το απόγευμα στο Πολυτεχνείο.

Υπάρχει αλληλεγγυος κοσμος που είναι συγκεντρωμενος επι της Πατησίων, παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με το indymedia, 3 άτομα της καταληψης έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ, ενώ ένα άτομο είναι παρόν στην έρευνα της αστυνομίας μέσα στο κτίριο.

Συνεργείο του δήμου Αθηναίων με ένα φορτηγό γεμάτο τούβλα προσπάθησε να προσεγγίσει το κτίριο της καταλήψης και μετά από παρέμβαση αλληλέγγυων έχει μείνει ακινητοποιημενο Δεριγνύ κ Πατησίων.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια