Η Παναγιώτα Μπόμπου περιγράφει στο avgi.gr και τον Κώστα Παπαντωνίου τις δραματικές στιγμές που έζησαν κατά την βίαιη επίθεση των αστυνομικών

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της Παναγιώτας Μπόμπου για το πως οι αστυνομικοί άφησαν αβοήθητο τον άντρα της, πώς επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν το γιό της, την κόρη της και την ίδια.

Η Παναγιώτα Μπόμπου, μίλησε έξω από το γραφείο του εισαγγελέα στην Ευελπίδων όπου είχε μεταφερθεί ο 24χρονος γιος με βαριές κατηγορίες.

«Τον άφησαν λιπόθυμο με τις χειροπέδες» αποκάλυψε αναφερόμενη στην αντιμετώπιση που είχε ο σύζυγός της όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού για να συμπαρασταθεί γιο του και αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Η Παναγιώτα Μπόμπου, μητέρα του 24χρονου, που μίλησε στο avgi.gr

Ο σύζυγός της, μέσα στην ένταση ένοιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Οι αστυνομικοί, όπως κατήγγειλε στο avgi.gr, τον άφησαν επί δέκα και παραπάνω λεπτά λιπόθυμο με τις χειροπέδες παρά τις διαμαρτυρίες του κόσμου που ζητούσαν από τους αστυνομικούς να τις βγάλουν για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

«Τότε ήταν που επενέβη η κόρη μου και αντέδρασε» λέει η Παναγιώτα Μπόμπου, αντίδραση που είχε σαν αποτέλεσμα να συλληφθεί και η κόρη της.

Όταν τελικά του έβγαλαν τις χειροπέδες, συνεχίζει την περιγραφή, και έφτασε το ασθενοφόρο σε πολύ σύντομο χρόνο, οι αστυνομικοί δεν το άφηναν να φύγει. «Δεν άφηναν να φύγει το ασθενοφόρο επί δεκαπέντε λεπτά. Γιατί έλεγαν ότι δεν έβρισκαν την ταυτότητά του», είπε στο avgi.gr η Παναγιώτα Μπόμπου.

«Τον έπιασαν ενώ είχε βάλει το κλειδί στην πόρτα»

Η μητέρα του 24χρονου που σύμφωνα με το αφήγημα της αστυνομίας πετούσε πέτρες στην ομάδα ΔΕΛΤΑ, αποκαλύπτει ότι οι αστυνομικοί άρχισαν να τραβολογούν και να χτυπούν τον γιο της ενώ είχε, ήδη, βάλει το κλειδί του στην πόρτα.

«Δεν είναι δυνατόν να πετούσε πέτρες στους αστυνομικούς όπως λένε αφού ο γιος μου ήταν πολύ πιο μπροστά τους και εκείνοι ακολουθούσαν. Τον έπιασαν ενώ είχε βάλει το κλειδί στην πόρτα. Τον χτυπούσαν 3 αστυνομικοί με γκλοπ. Τότε πήγα να μπω στη μέση και με έριξαν δυο, τρεις φορές στο δρόμο».

Η ίδια, με φριχτούς πόνους ακόμα από τον ξυλοδαρμό της από τους αστυνομικούς, βγήκε από το νοσοκομείο για να είναι κοντά στον γιό της.

Να σημειωθεί ότι τόσο ο γιος της όσο και η κόρη της βρίσκονται στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες. Αλληλέγγυοι βρίσκονται έξω από την εισαγγελία και εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια