Σπουδαστές δραματικών σχολών πραγματοποιήσαν σιωπηρή διαμαρτυρία στο Σύνταγμα ενάντια στην υποκρισία της κυβέρνησης που οργανώνει φιέστες, την στιγμή που οι ίδιοι οι καλλιτέχνες και η κοινωνία αφήνονται στην μοίρα τους. Αυτό όπως φαίνεται δεν άρεσε στην αστυνομία.

 

Στο βίντεο φαίνεται μια ακόμη απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ, καθώς Ματατζής απωθεί βίαια με την ασπίδα του μια κοπέλα. Οι σπουδαστές σύμφωνα με πληροφορίες απωθήθηκαν αργότερα από την πλατεία.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια