Χρήση χημικών και αναίτιες προσαγωγές έκανε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου στο ΥΜΑΘ, όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να κατευθυνθούν προς το ΑΠΘ για να πραγματοποιήσουν συνέλευση.

Αφού απέτρεψε τους φοιτητές να εισέλθουν στο προαύλιο χώρο των πανεπιστημίων, δημιουργήθηκε ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση χημικών στην Εθνικής Αμύνης και στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων, ο αριθμός των οποίων παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος ενώ πληροφορίες αναφέρουν και για τραυματισμούς διαδηλωτών.

Μάλιστα σε βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φαίνεται πολίτης να έχει τραυματιστεί μετά από επίθεση της αστυνομίας στην αρχαία αγορά.

Πηγή: alterthess

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια