Βίντεο και φωτογραφίες της δημοσιογράφου Ελευθερίας Κουμάντου από τη βίαιη επέμβαση αστυνομικών κατά διαδηλωτών, μετά τη δυναμική αντιρατσιστική διαδήλωση στην πλατεία Βικτωρίας, δείχνουν αστυνομικούς να τοποθετούν σε τσάντα, μπουκάλια τα οποία μάλλον περιέχουν βενζίνη.

Η συνεχεια του προηγουμενου ποστ. Τα ονοματα των συλληφθεντων Λαλος και Τικτωφ. Κονταρια και μπουκαλια εμφανιστηκαν στο σκηνικο…Edit: πιθανον τα κονταρια να ειναι απο τις σημαιες που κρατουσαν οι συλληφθεντες.

Gepostet von Eleftheria Koumandou am Mittwoch, 15. Juli 2020

 

“Τα ονοματα των συλληφθεντων Λαλος και Τικτωφ. Κονταρια και μπουκαλια εμφανιστηκαν στο σκηνικο… Edit: πιθανον τα κονταρια να ειναι απο τις σημαιες που κρατουσαν οι συλληφθεντες”, ανέφερε η δημοσιογράφος.

Όπως σημειώνει ακόμη η ΕΦΣΥΝ ούτε από τις φωτογραφίες ούτε από τα βίντεο προκύπτει ότι οι δύο συλληφθέντες είχαν τσάντες που μπορούσαν να έχουν βάλουν μέσα βόμβες μολότοφ, ενώ δεν φαίνεται ότι κρατούσαν μπουκαλάκια κατά τη διάρκεια που τους κυνηγούσαν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια