Ένας αστυνομικός έπαθε σοκ όταν είδε ότι στην παραγγελία του καφέ που μόλις είχε αγοράσει έγραφε την λέξη «γουρούνι».

Το περιστατικό συνέβη την ημέρα των Ευχαριστιών στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ και ο αστυνομικός φανερά ενοχλημένος αναφέρθηκε στο περιστατικό μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Ο Johnny O’Mara, έγραψε μεταξύ άλλων ότι:

«Αυτό που με ενοχλεί είναι η απόλυτη και ολική έλλειψη σεβασμού για έναν αστυνομικό που, αντί να μένει σπίτι με την οικογένεια του και να απολαμβάνει γεύμα και ποδοσφαιρικό αγώνα, κάνει περιπολία στην μικρή του πόλη».

Στη συνέχεια, κάλεσε το κατάστημα ώστε να κάνει παράπονα και η απάντηση που έλαβε ήταν πως μπορεί να περάσει ξανά από κει ώστε να του αντικαταστήσουν τον καφέ με έναν άλλο.

Έτσι εκείνος έκανε νέα ανάρτηση στο Facebook στην  οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μια παροιμία λέει πως αν με κοροϊδέψεις μια φορά είναι ντροπή σου, αλλά αν με κοροϊδέψεις δυο, είναι ντροπή δική μου…»

Η γνωστή αλυσίδα καφέ στην οποία εργαζόταν ο υπάλληλος έκανε μια ανακοίνωση στην οποία ζητούσε συγνώμη από τον αστυνομικό και ενημέρωνε πως ο υπάλληλος απομακρύνθηκε.

Ωστόσο ο Johnny O’Mara μιλώντας στο Fox News, είπε πως δεν ήταν στις προθέσεις του να απολυθεί ο υπάλληλος και ζητούσε από την εταιρεία να επανεξετάσει την απομάκρυνση του.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια