Για κάθε πρόβλημα στη χώρα, η απάντηση της κυβέρνησης είναι περισσότερη αστυνομία.

Δύο αύρες, εννέα κλούβες των ΜΑΤ και οχήματα ΟΠΚΕ κατέφθασαν σήμερα το πρωί στο στο λιμάνι της Μυτιλήνης κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το News247, τη στιγμή που υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που έχουν άστεγοι και βρίσκουν καταφύγιο στα νεκροταφεία.

Πιθανότατα η κυβέρνηση σκέφτεται το ενδεχόμενο επιθέσεων από ομάδες ακροδεξιών, οι οποίες έχουν βρει ευκαιρία να βγουν και πάλι στον δρόμο με απειλητικές διαθέσεις. Ωστόσο, για τις ανθρωπιστικές ανάγκες οι δράσεις στις οποίες έχει προχωρήσει είναι ελάχιστες και οι φωτογραφίες που φτάνουν στις οθόνες μας από τους ανταποκριτές είναι με παιδιά μέσα σε κάδους.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια