Το κοάλα που προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κόσμου μετά τη δραματική του διάσωση μέσα από τις φλόγες που έχουν μετατρέψει σε στάχτη τεράστιες εκτάσεις στην Αυστραλία, υπέκυψε από τα βαριά εγκαύματά του.

Το κοάλα, που στο κέντρο διάσωσης ζώων το βάπτισαν Λούις, σώθηκε πριν από μια εβδομάδα χάρη στην αυτοθυσία μιας γυναίκας που ρίχτηκε στις φλόγες στη Νέα Νότια Ουαλία.

Το βίντεο που καταγράφει την Τόνι Ντόχερτι να τυλίγει με την μπλούζα της το κοάλα έκανε τον γύρο του κόσμου.

Οι κτηνίατροι δήλωσαν ότι το κοάλα έπρεπε να θανατωθεί διότι τα εγκαύματα δεν βελτιώνονταν.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια