Ένα βίντεο κάνει το γύρο του Διαδικτύου σήμερα, το οποίο δείχνει μια γυναίκα που διασώζει ένα κοάλα από πυρκαγιά στη Αυστραλία.

Το μωρό κοάλα φαίνεται να διασχίζει τον δρόμο και να πηγαίνει στο δάσος, το οποίο όμως καίγεται.

Μια γυναίκα τρέχει, παίρνει το μωρό κοάλα στην αγκαλιά της και τρέχει. Στη συνέχεια του δίνει νερό και του βρέχει τα ποδαράκια για να το ανακουφίσει από τα εγκαύματα.

Σύμφωνα με το CNN, το κοάλα έχει λάβει θεραπεία για τα εγκαύματά του αλλά η κατάστασή του παραμένει πολύ σοβαρή.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X