Της Γιάννας Κούκα

Αυτή είναι η Στέλλα. Ο άνθρωπος της νόσησε από Covid-19. Νοσηλεύτηκε και τελικά κατέληξε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Cisanello της Πίζας.
Αυτή είναι η Στέλλα. Που κατάφερε κι άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και βγήκε έξω.
Αυτή είναι η Στέλλα. Που περιφερόταν στους δρόμους για να βρει τον αγαπημένο της.
Αυτή είναι η Στέλλα. Που οι κοντινοί του θανόντα αναζητούσαν.
Αυτή είναι η Στέλλα. Που τη βρήκαν κοντά στο νοσοκομείο.
Είπαν πως ήταν σκυμμένη κι εξαντλημένη.
Αυτή είναι η Στέλλα. Υιοθετήθηκε από συγγενή του ανθρώπου της. Της εξήγησε πως εκείνος πέθανε. Αυτή είναι η Στέλλα με το βαρύ της πένθος.
Μην εγκαταλείπετε τα σκυλιά σας, άλλο δεν είναι παρά Χάτσικο που πάντα περιμένουν να γυρίσουμε. Στέλλες που μας ψάχνουν.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια