Παρά τη δημόσια κατακραυγή για την επίδειξη βαρβαρότητας από την αστυνομία την Παρασκευή μετά την πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο αντιπρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Σπύρος Κρικέτος, προχώρησε σε προκλητική δήλωση (ΣΚΑΪ) υποστηρίζοντας ότι οι συνδικαλιστές του σώματος ήθελαν να «λυθούν τα χέρια» τους.

Ο εκπρόσωπος των αστυνομικών φαίνεται να εκφράζει μια ανακούφιση ότι επιτέλους τους λύθηκαν τα χέρια. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «να σταματήσουμε να καίγονται αυτοκίνητα, καταστήματα να κινδυνεύει κόσμος. Αυτά που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, θα σταματήσουν προφανώς. Άρα αυτό ζητούσαμε, να λυθούν τα χέρια μας. Να υπάρξει μέσα στην κοινωνία, μέσα στην πόλη πραγματική τάξη».

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X