Ο Βδέλυγμα, ο ράπερ της ελληνικής underground χιπ χοπ σκηνής δεν είναι πια μαζί μας μόλις στα 28 του χρόνια.

Γεννημένος ως Αντώνης Μανουσάκης ήταν ο πρώτος ανοιχτά γκέι ράπερ στην Ελλάδα. Οι στίχοι του σκληροί μα και ευαίσθητοι συγχρόνως φανέρωναν αυτή την ιδιαίτερη ανησυχία του για όσα συνέβαιναν μέσα του αλλά και γύρω του.

Η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη τόσο στους θαυμαστές του όσο και σε ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του όπως οι Jolly Roger, που έγραψαν το δικό τους αντίο στη σελίδα τους στο Facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X