Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα Σμύρνης έχουν δείξει την αλληλεγγύη τους στην Ηριάννα με τα πανό τους εντός γηπέδων, τώρα γράφουν δυο λόγια για την αθωωσή της.

Η ανακοίνωση των Basso Rango Ultras:

«Η ιδεολογία και κοινωνικές συναναστροφές δεν ποινικοποιούνται. Το DNA είναι πληροφοριακό εργαλείο. Είναι ένα εντόνως αμφισβητούμενο δείγμα το οποίο εξαντλήθηκε και δεν δόθηκε η δυνατότητα να εξεταστεί περαιτερω. Άρα δεν μπορεί να προκύψει από αυτό επαφή των κατηγορουμένων με τα όπλα. Ακόμα και αν αποδειχθεί όμως δείχνει την επαφή με το αντικείμενο αλλά όχι ότι διέπραξαν εγκλήματα»

Με τα παραπάνω λόγια του Προέδρου του Δικαστηρίου έληξε η πολύμηνη ,άδικη και κόντρα σε κάθε λογική ταλαιπωρία της Ηριάννας και του Περικλή που κρίθηκαν σε δεύτερο βαθμό αθώοι. Όλοι εμείς ,που από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε στο πλευρό τους, κόντρα σε μια παράλογη απόφαση τόσο νομικά όσο και ουσιαστικά από εχθές νιώθουμε τεράστια χαρά και ανακούφιση. Χαρά γιατί πήραμε μέρος σε αυτό το τεράστιο κύμα αλληλεγγύης που 13 μήνες τώρα υπερασπίστηκε το δικαίωμα στην ίδια τη ζωή ,αντιπάλεψε με σθένος κάθε προσπάθεια στοχοποίησης και κανιβαλισμού δυο νέων ανθρώπων από καναλάρχες –υπηρέτες αυτού του σάπιου συστήματος που από την μια ήθελε τα κεφάλια δυο αθώων νέων μόνο και μόνο για να εκφοβίσει και να τρομοκρατήσει και από την άλλη δε βγάζει κουβέντα για τον ελεύθερο δολοφόνο Ρουπακιά ,τον ελεύθερο ναζιστή Μπαρμπαρούση ή τους ελεύθερους καταχραστές δημόσιου χρήματος . Νιώθουμε τεράστια χαρά γιατί αποδείχτηκε πως κόντρα σε κάθε προσπάθεια εκφοβισμού ,αυτή η κοινωνία ,εξακολουθεί να αντιδρά ,να αγωνίζεται και να στέκεται όρθια .Να αντιπαλεύει και να πολεμά κάθε έκφραση καταστολής του αγώνα είτε με αβάσιμες κατηγορίες είτε με αξιοποίηση ενός αντιδραστικού νομικού οπλοστασίου (τρομονόμος-dna κ.α) Νιώθουμε τεράστια ανακούφιση γιατί δυο νέοι άνθρωποι θα επιστρέψουν στις σπουδές τους ,στις παρέες τους στην ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ που τόσο άδικα ,χωρίς κάθε λογική και χωρίς καμία νομική βάση τους στερήθηκε. Πέρα από τα παραπάνω όμως δηλώνουμε πως θα παραμείνουμε έτοιμοι να παλέψουμε στο μέλλον και όποτε χρειαστεί κάθε έκφραση της «λογικής» τρομοκράτησης που έσερνε δυο συνανθρώπους μας τόσους μήνες από τις τηλεοπτικές κρεμάλες στα δικαστήρια και από αυτά στις φυλακές . Δηλώνουμε με κάθε τρόπο και με απόλυτη επίγνωση πως ξέρουμε καλά ποιος είναι ο στόχος. Η Ηριάνα και ο Περικλής δεν έχασαν μόνο τόσους μήνες από τις ζωές τους άδικα αλλά έγιναν μέσο τρομοκράτησης ,εκφοβισμού και καταστολής κάθε φωνής που αντιστέκεται και παλεύει αυτή την σάπια κοινωνία της εκμετάλλευσης και της ανισότητας που εν τέλει μόνο με την τρομοκρατία και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς της στέκεται πλέον στα πόδια της.  

Δηλώνουμε ξανά πως δεν πανηγυρίζουμε το αυτονόητo,  χαιρόμαστε ΜΟΝΟ που δυο νέοι άνθρωποι επιστρέφουν στη ζωή και που όλο αυτό το διάστημα μετρήσαμε τις δυνάμεις μας και είδαμε πως μπορούμε από καλύτερη θέση να παλέψουμε για μια καλύτερη κοινωνία ,για μια καλύτερη ζωή!

Keep the fire burning

Basso Rango Ultras

Πηγή: bassorango1891.blogspot.com

Δείτε επίσης:

1ο φεστιβάλ οργανωμένων οπαδών Απόλλωνα Σμύρνης: «Basso Rango σημαίνει κατώτερη τάξη»

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X