Παρασκευή 5 Ιουνίου
Blend summer opening
JOHN DIGWEED

Παρασκευή 5 Ιουνίου το Bolivar Beach Bar παρουσιάζει Blend Athens summer opening με JOHN DIGWEED.

Έπειτα από τη δυναμική σεζόν του 2014 στη Dance σκηνή, το Bolivar Beach Bar επιστρέφει φιλοξενώντας Blend summer opening σε ένα μοναδικό show. Ξεχωριστός καλεσμένος ένας από τους μεγαλύτερους και πλέον αγαπητούς στην Ελλάδα dj/producers της progressive house σκηνής, John Digweed.
John Digweed (Bed Rock)
Θεωρείται ένας από τους κορυφαίος djs παγκοσμίως και το όνομά του έχει συνδεθεί με την ιστορία της χορευτικής μουσικής σκηνής. Η λίστα επιτυχιών του είναι άκρως πρωτοποριακή. Ήταν ο πρώτος Βρετανός dj που έγινε resident στο διασημότερο club της Νέας Υόρκης (Twilo).
Στη μουσική του καριέρα έχει κατακτήσει την κορυφή, καθώς έχει ψηφιστεί Νο 1 Dj στον κόσμο.

www.johndigweed.com

Stay Tuned!!

Powered by Minotaur-Minotaur Music Productions &
Blend Athens

1000X460

Ώρα: 21:00
Προπώληση: 10€
Ταμείο: 13€
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία παραλιακής 3η Καλαμακίου
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X