BULB Photos Annual Exhibition @ Booze

GROUP PHOTOGRAPHY
«BULB Photos Annual Exhibition»

Εγκαίνια: 20 Ιουλίου 2016 στις 8:00μμ
Διάρκεια Έκθεσης: 20/7/2016 – 20/8/2016
Τόπος: ΒΟΟΖΕ :BaseGallery & :Overview-Ikon
Ώρες κοινού: Καθημερινά 12:00 – 21.30

Η ΒULB (Bucharest Urban League of photographers for the Balkans) σας προσκαλεί στην ετήσια έκθεσή της που θα πραγματοποιηθεί στο Booze μεταξύ 20 Ιουλίου και 20 Αυγούστου του 2016. Οι φωτογραφίες της έκθεσης διατίθενται προς πώληση.

Εγκαίνια: 20 Ιουλίου 2016 στις 8:00μμ

Η κολεκτίβα BULB αποτελείται από φωτογράφους που δραστηριοποιούνται σε αστικές αλλά και ημιαστικές περιοχές των Βαλκανίων με μια εκφραστική οπτική στις εικόνες, οι οποίες χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική και ποιητική διάσταση. Μοιράζονται το ίδιο όραμα αλλά όχι και την ίδια καλλιτεχνική προοπτική, γεγονός που δίνει χώρο για την απαραίτητη πολυφωνία που χρειάζεται ώστε να υπάρχει νόημα και «βάθος» στο συναρπαστικό ταξίδι που θέλουν να μας προσφέρουν, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του Βαλκανικού νεορεαλισμού.

Οι καλλιτέχνες, με διαφορετικές οπτικές προσεγγίσεις, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν εμβληματικές φωτογραφίες. Ταυτόχρονα δεν επιδιώκουν την αναπαράσταση της άμεσης και «στεγνής» πραγματικότητας, αλλά περισσότερο στοχεύουν στην παρουσίαση της σουρεαλιστικής ομορφιάς, που πιστεύουν ότι διαθέτει αυτή η γωνιά του κόσμου, τα Βαλκάνια, άκρως αντιφατική και συνάμα συναρπαστική.

**********

BULB (Bucharest Urban League of photographers for the Balkans) invites you to their Annual Exhibition that will take place at Booze Gallery in Athens between 20 July and 20 August 2016. The exhibition is WITH SALE!

Opening: 20 July 2016 at 8:00 pm!

The Bulb Collective consists of photographers active in urban (and rural) photography with an expressive shift to include highly aesthetic and poetic images in their assignments.

They share the same vision but not the same perspective which gives the necessary “polyphony” in their extremely ambitious endeavor to cover all the aspects of the Balkan neorealism. Their visual signatures aspire to create iconic images and to be the best in metamorphosing and interpreting all aspects of life in this highly contradictory and fascinating part of the world.

Names of the participants:

Leontina Chiricioiu
Gabriel Costea
Cristina-Mina Dalea
George Dobre
Dragos-Radu Dumitrescu
Marcel Eremia
Niki Gleoudi
Sorin Hasu
Delia Herman-Oprescu
Rafael Ianos
Gabriel Kovats
Kostas Kroustalis
Florina Luput
Michail Moscholios
Andreas Neophytou
Stela Patrulescu
Corneliu Sarion
Thanos Savvidis
Stavros Stamatiou
Ioannis Stamatogiannis
Iris Maria Tusa
Zisis Kardianos
Argyris Drolapas
Thanasis Karatzas
Gina Maragoudaki
Vasilis Spagouros
Alphan Yilmazmaden

www.bulbphotos.eu

POSTER

Με την υποστήριξη του 3pointmagazine.gr.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X