Mια καινοτόμα και εκπληκτικά περίεργη μουσική παράσταση, μας προσέφεραν την Κυριακή οι Big Noise Attack, στο six dogs, μετά την προβολή μίας splatter ταινίας μικρού μήκους, oνόματι “American Burger 2, screening”.

Έπαιζε ο Little Tonnie τα τύμπανα και o Boogie Man, ηλεκτρική κιθάρα , τρομπέτα και ηλεκτρικό γιουκαλίλι και τραγουδούσε, γεμίζοντας με τις νότες τους φωτιά, το σκοτεινό χώρο. Φίλοι να χορεύουν, να γελάνε, να τους υποστηρίζουν κι’αυτοί να τραγουδάνε για τον έρωτα, το φαγητό και όλα αυτά τα καθημερινά μικρά, που μας κάνουν λίγο- πολύ μεγάλους.

Μετά, ως guest, ο Πάνος έπαιξε σα μάγος το theremin, ένα εξίσου ρηξικέλευθο και σπάνιο ηλεκτρονικό μουσικό όργανο, που οφείλει την ύπαρξή του στην τεχνολογία και παίζεται με κινήσεις χεριών, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει φυσική επαφή με αυτό.

Με ήχους alternative/blues rock είδαμε την αγάπη για δημιουργία στα μάτια τους. Μία τέχνη για την οποία πρέπει σίγουρα να έχεις πολύ πάθος για να βγάλεις από κάτι, τόσο δυαδικό και απλό, κάτι τόσο πλουραλιστικό και συνθετικά όμορφο. Για λίγο ήταν σα να σταμάταγε ο χρόνος, και να αφηνόσουν στο τώρα, ένα τώρα που κραυγάζει όνειρο και ταλέντο, ό,τι θρέφει ακόμα, τους πρόποδες της μίζερης κοινωνίας.

Για λίγο δεν υπήρχε κοινωνία, μόνο φίλοι και καλή μουσική καθηλωμένοι όχι σε μια Ελλάδα που τρώει τα παιδιά της, αλλά σε κάποια παιδιά που την τρώνε σα burger, για βραδυνό, που έστω και για λίγο σκοτώνουν αυτή την άδικη, βαμπιρική κοινωνία, όπως τη Santy, στην ταινία μικρού μήκους.

Τα χαμόγελα εντάθηκαν προς το τέλος, που το δώρο μας ήταν μερικά burgers που πέταξε από τη σκηνή ο τραγουδιστής, ο οποίος προηγουμένως είπε πως η οικονομική κρίση προκαλεί και σεξουαλική κρίση.

Σίγουρα πάντως όχι με τη μουσική τους, που μας παρέπεμψε για λίγο ακόμη και σε φαντασίωση με τον Άγιο Βασίλη με ένα κομμάτι τους, ξεκλειδώνοντας πολλά taboo και γεμίζοντας γοητευτική διαστροφή και πάθος το βράδυ της Κυριακής μας, σε αυτό το ξεχωριστό και πρωτότυπο από τα λίγα, live.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X