Τέσσερα ολόκληρα χρόνια κατά μέσο όρο από την ζωή μας ξοδεύουμε στο να κοιτάμε το κινητό μας τηλέφωνο και να ασχολούμαστε μαζί του. Ουσιαστικά χάνουμε όλο αυτόν το χρόνο από την πραγματική μας ζωή εξαιτίας των λεγόμενων κοινωνικών μέσων δικτύωσης που τελικά θα έπρεπε να λέγονται αντικοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο ο Prince Ea απαγγέλλει ένα ποίημά του με τίτλο “Can We Auto-Correct Humanity?” με το οποίο ζητά από τους ανθρώπους να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στο να ζουν την κάθε στιγμή από το να την αποτυπώνουν στο φακό και να την ποστάρουν στο Facebook ή το Instagram.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια