Αυτός είναι ο τίτλος του βίντεο που ακολουθεί και μέσα σε 23΄΄ δίνει πολύ παραστατικά το νόημα. Όλοι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα της ψήφου, οι Έλληνες πολίτες όμως που ζούν και εργάζονται στο εξωτερικό όχι.

Το βίντεο δημιουργήθηκε από την ομάδα «I cannot vote», η οποία έχει σκοπό την γνωστοποίηση του θέματος αλλά και την πίεση του Κοινοβουλίου ώστε να συμπεριληφθούν και οι Έλληνες κάτοικοι εξωτερικού στην εκλογική διαδικασία. Περισσότερες πληροφορίες στο www.icannotvote.org

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X