Τυπικά, ο Αχιλλέας Μπέος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως δήμαρχος  Βόλου τον Σεπτέμβριο, ωστόσο, ξεκινά άμεσα τις δράσεις για να ανταμείβει τους κατοίκους της πόλης που τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Όπως ανακοίνωσε ο συνδυασμός του υπόδικου νεοεκλεγέντα δημάρχου, τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η πρώτη κοινωνική δράση, με διανομή δίσκων της Πάολα και πανεριών με γαρύφαλλα, μόνο για Έλληνες, σε κεντρική πλατεία της πόλης.

Στο event αναμένεται να δώσει το παρών και η ίδια η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία θα υπογράψει τα cd με σταυρό, όπως ακριβώς θα υπογράφει δηλαδή και τις αποφάσεις για το δήμο ο Αχιλλέας Μπέος.

Παράλληλα, δεκάδες όμορφα κορίτσια θα βρίσκονται στο σημείο για να μοιράσουν τα cd`s και τα γαρύφαλλα, προκειμένου οι δημότες να συνηθίζουν τη χαμηλού επιπέδου αισθητική που θα επικρατήσει στην πόλη τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο νέος δήμαρχος θέλει να προετοιμάσει τους πολίτες για αυτό που θα ακολουθήσει, όταν ο Βόλος θα γίνει ένα απέραντο σκυλάδικο, όπου σε κάθε ευκαιρία οι φίλοι του, θα δίνουν το παρών σε πολιτιστικές εκδηλώσεις. Αυτοί θα παίρνουν πλέον τα φράγκα και όχι οι Κιμούληδες και οι Νταλάρες.

mpeos3 Η αφίσα της δήθεν κουλτουριάρας που διακρίνεται στη φωτογραφία έχει ήδη καταστραφεί

Η δικαιοσύνη αποκαθίσταται στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, όπου οι φλωροκουλτουριάρηδες δεν έχουν πια καμία θέση. Τις αρπαχτές τους θα κάνουν πλέον μόνο οι λαϊκοί διασκεδαστές. Αυτοί που δουλεύουν στα μαγαζιά του Μπέου και που φυσικά δεν επιβαρύνουν κανέναν Έλληνα πολίτη.

Απλώς, οι καλλιτέχνες δεν έχουν συμβόλαια για να ξέρουμε πόσα παίρνουν και τα κρύβουν από την εφορία, ενώ τα μαγαζιά δεν κόβουν αποδείξεις, δεν έχουν άδειες και ανοίγουν κοντέινερ με σαμπάνιες, που κανείς δεν ξέρει από πού ήρθαν, πόσο κοστίζουν και πόσο τις πλήρωσαν οι καταναλωτές. Σιγά…

mpeos

ΛΕΠΑ, Ρέμος και Αχιλλέας παρακολουθούν με κομμένη ανάσα ποδοσφαιρικό αγώνα, που κανείς δεν γνωρίζει την τελική του έκβαση

Η αναγέννηση του Βόλου θα ξεκινήσει λοιπόν τον Σεπτέμβριο με τον Βασίλη Καρρά να τραγουδά στην τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου και θα συνεχιστεί την Πρωτοχρονιά με Ρέμο, Βίσση, Παντελίδη και ΛΕΠΑ. Άλλωστε, τα παραπάνω αποτελούν προεκλογικές δεσμεύσεις  του Αχιλλέα και είναι οι μόνες που θα τηρήσει.

Παράλληλα, στο δημοτικό στάδιο Βόλου, με επίτιμο καλεσμένο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα γίνουν μεγάλοι διαγωνισμοί για τους δημότες, οι οποίοι θα αναμετρηθούν στο πέταγμα λουλουδιών, την κατανάλωση «υποβρυχίων», καθώς και στο πατροπαράδοτο σπάσιμο των πιάτων, που τείνει να εκλείψει στις μέρες μας.

mpeos4

Πειραιάς – Βόλος, δύο αδερφές πόλεις με κοινό όραμα και αδιαμφισβήτητο ήθος

Οι παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας είναι βλέπετε το Α και το Ω για τον Αχιλλέα, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να «πεθάνει» για τους πολίτες του Βόλου!

Το πιθανότερο βέβαια είναι πως σε λίγο καιρό, αυτοί που τον ψήφισαν, θα τον παρακαλάνε να πεθάνει για να γλιτώσουν, αλλά τότε θα είναι αργά…

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια