Ήταν ηλικίας 65 και 70 ετών. Δύο ημέρες νωρίτερα ο γιατρός τους είχε στείλει σπίτι δίνοντας αντιβίωση

Αντίμετωποι με μια πολύ δυσάρεστη εικόνα βρέθηκαν οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής, όταν έφτασαν σε σπίτι που είχε καλέσει σε βοήθεια.

Φτάνοντας στο σημείο οι τραυματιοφορείς, αφου χρειάστηκε πρώτα να παραβιάσουν την πόρτα με τη βοήθεια της αστυνομίας, καθώς ήταν κλειδωμένη και κανείς δεν άνοιγε, εντόπισαν νεκρή μία γυναίκα 65 ετών και αναίσθητο τον σύζυγό της, 70 ετών, με χαμηλό οξυγόνο ο οποίος κατέληξε κι αυτός σήμερα το πρωί.

Πρόκειται δυστυχώς για ένα ακόμη συμβάν το οποίο επιβεβαιώνει την αδυναμία του Εθνικού Συστήματος Υγείας να εξυπηρετήσει το σύνολο των πολιτών και το οποίο έχει αφεθεί παντελώς αβοήθητο από την κυβέρνηση. Όπως σημειώνει εύστοχα, συγχωριανός του ζευγαριού, το γεγονός δείχνει επίσης τη διαφορά αντιμετώπισης που έχουν άνθρωποι που βρίσκονται σε υψηλά ιστάμενες θέσεις, μ’ εκείνους που συγκαταλέγονται στους “κοινούς θνητούς”.

Ολόκληρη η ανάρτησή του με αφορμή το συμβάν

Έχει συμβεί ένα τραγικό γεγονός στην Μεγάλη Παναγία. Ένα ζευγάρι πάνω από 70 ο άνδρας και περί τα 65 η γυναίκα…

Δημοσιεύτηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΙΝΑΣ στις Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια