Προφανώς λάθος», χαρακτήρισε ο Νίκος Χαρδαλιάς την τελετή «ανοίγματος» της αναμορφωμένης πλατείας Ομονοίας από τον δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη, στην οποία παρατηρήθηκε συνωστισμός κόσμου, χωρίς τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης αλλά και χωρίς, ωστόσο, να υπάρξουν επεμβάσεις ή παρεμβάσεις όπως έγινε σε άλλες πλατείες ή διαδηλώσεις (στις τελευταίες μάλιστα τηρήθηκαν στο ακέραιο τα μέτρα ασφαλείας).

Με δεδομένες τις αντιδράσεις που υπήρξαν η δήλωση Χαρδαλιά δεν μπορούσε να αποφευκτεί με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας πάντως να υπογραμμίζει ότι ο Κώστας Μπακογιάννης παραδέχτηκε «δημόσια και με παρρησία» το λάθος του και να αποφεύγει να τοποθετηθεί στο ακριβές ερώτημα που ήταν «γιατί δεν υπήρξε επέμβαση των αστυνομικών αρχών, όπως σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις».

«Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλους, οι οδηγίες αφορούν σε όλες τις πλατείες και ο ιός κερδίζει έδαφος από το συνωστισμό. Προφανώς ήταν λάθος η συγκέντρωση και παραπέμπω στη δήλωση του δημάρχου, ο οποίος με παρρησία αναγνώρισε το λάθος του», ήταν η απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά στο παραπάνω ερώτημα

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια