Τελευταία φορά που την είδαν ήταν όταν οι αστυνομικοί την συνέλαβαν και την έβαλαν μέσα στο όχημα των Καραμπινιέρος. Τη λένε Carolina Muñoz Manguello και είναι μία από τους χιλιάδες χιλιανούς και χιλιανές που βγαίνουν στο δρόμο εδώ και έναν μήνα.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η σελίδα Redfish, η Καρολίνα φαίνεται να την πιάνουν αστυνομικοί να τη χτυπάνε και παρά τις διαμαρτυρίες ορισμένων να τη συλλαμβάνουν και να την βάζουν μέσα στην κλούβα των Καραμπινιέρων. Από τότε η Καρολίνα δεν έχει εμφανιστεί, με την αστυνομία μάλιστα να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει φάκελος σύλληψης γι’ αυτήν.

Μια υπόθεση παρόμοια με αυτή της Καρολίνας είναι αυτή της νέας ηθοποιού Ντανιέλα Καρράσκο, η οποία απήχθη τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια του κράτους εξαίρεσης που αποφάσισε ο Σεμπαστιάν Πίνερα και εντοπίστηκε νεκρή πέντε ημέρες αργότερα, κρεμασμένη και με σημάδια σεξουαλικής βίας στο σώμα της σε μια ερημιά κοντά στο σπίτι της.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια