Ανέβηκε σε στύλο, απενεργοποίησε μια κάμερα παρακολούθησης και «βούτηξε» στους διαδηλωτές.

Τις στιγμές κατέγραψαν διαδηλωτές με τα κινητά τους και δημοσίευσαν τα βίντεο στο Twitter.

H κοπέλα ανεβαίνει στην πολύ ψηλή κολόνα ενώ από κάτω βρίσκονται εκατοντάδες που την παρακολουθούν και την ενθαρρύνουν.

Σαν ακροβάτης, καταφέρνει να απενεργοποιήσει την κάμερα παρακολούθησης και στη συνέχεια προσπαθεί να κατέβει, πιασμένη από την κολόνα. Δύσκολο εγχείρημα καθώς πρέπει να συρθεί προς τα πίσω στην κολόνα, κινδυνεύοντας να πέσει.

Για να την διευκολύνουν, οι διαδηλωτές δημιουργούν ένα ανθρώπινο δίχτυ ασφαλείας από κάτω της και η κοπέλα βουτάει στην αγκαλιά των διαδηλωτών.

Όλοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές.

https://twitter.com/VictoniaSecret/status/1189778947141226497?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1189778947141226497&ref_url=https%3A%2F%2Ftvxs.gr%2Fnews%2Fkosmos%2Fxili-kopela-axristeyei-kamera-asfaleias-kai-peftei-apo-ypsos-stin-agkalia-diadiloton

*Από το tvxs.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια