Οι κάτοικοι του Puerto Cisnes στη Χιλή βλέπουν καθημερινά διάφορα ζώα όταν βγαίνουν από το σπίτι τους αλλά σίγουρα δεν ήταν προετοιμασμένοι για τον θαλάσσιο ελέφαντα που βρέθηκε να σουλατσάρει στο κέντρο της πόλης.

Βιολόγοι εξηγούν πως αυτή την εποχή αρκετοί θαλάσσιοι ελέφαντες κάνουν την εμφάνισή τους στην παραλιακή πόλη αλλά κανείς άλλος ως τώρα δεν είχε προχωρήσει στο εσωτερικό, σέρνοντας το τεράστιο κορμί του για περισσότερα από δέκα οικοδομικά τετράγωνα.

*Από τη LiFO

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια