Άδεια από τη σημαία φαίνεται ότι πήραν ο Σάκης Ρουβάς και γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων για να πραγματοποιήσουν διαφήμιση μπροστά στο Ηρώδειο.

Μετά από την ανάδειξη του ζητήματος, το υπουργείο υποχρεώθηκε σε ανακοίνωση όπου απάντησε ότι δεν είχε δοθεί κάποια σχετική άδεια και στο πλαίσιο αυτό πρόκειται να κινηθούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

Σίγουρα πάντως προκαλεί απορία το πώς και ποιος μπορεί να παρέκαμψε έτσι εύκολα την ηγεσία του υπουργείου για να παραχωρήσει την άδεια και ειδικά σε ό,τι αφορά την προστασία ενός τόσο σημαντικού πολιτιστικού μνημείου.

Η ανακοίνωση του υπουργείου

«Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις.»

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια