Η επιτακτική ανάγκη διορισμού ενός γιατρού στο νησί της Θύμαινας αναδείχτηκε για άλλη μια φορά χθες το βράδυ όπου ακόμα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του αβοήθητος, τoνίζουν, οι κάτοικοι – “Είναι απαράδεκτο εν έτη 2020, τα νησιά μας να μένουν χωρίς ιατρική περίθαλψη”

Η έλλειψη γιατρού στους Φούρνους οδήγησε τους αγανακτισμένους κατοίκους της ακριτικής Θύμαινας να προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη του δημαρχείου του νησιού.

Η επιτακτική ανάγκη διορισμού ενός γιατρού στο νησί της Θύμαινας αναδείχτηκε για άλλη μια φορά χθες το βράδυ όπου ακόμα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του αβοήθητος, τoνίζουν, σε ψήφισμά τους οι κάτοικοι.

Οι ίδιοι καταγγέλλουν παρόμοιο περιστατικό πριν από 20 ημέρες, που όμως τυχαία βρέθηκε εκεί γιατρός και είχε θετική έκβαση.

Όπως σημειώνεται στο ψήφισμα, το θέμα της έλλειψης γιατρών στους Φούρνους και κυρίως στη Θύμαινα είναι διαχρονικό και αντιμετωπίζεται αποσπασματικά και προσωρινά.

“Είναι απαράδεκτο εν έτη 2020, τα νησιά μας να μένουν χωρίς ιατρική περίθαλψη” καταλήγουν οι κάτοικοι της Θύμαινας.

ΑΥΓΗ

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια