Ο Χρήστος Λούλης μίλησε στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” για το θέμα που είχε δημιουργηθεί με το πολυσυζητημένο σποτ της Πολιτικής Προστασίας.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ίσως να ήταν πρόχειρο και κακογραμμένο, ίσως να έπρεπε να το κάνει κάποιος πιο… γλυκούλης από μένα, μπορεί να μην είχε δημιουργηθεί όλος αυτός ο ντόρος».

Στη συνέχεια, επίσης, ο ηθοποιός τόνισε: «Φαντάζομαι ότι για κάποιους ανθρώπους η φάτσα μου έχει γίνει τοξική. Έδωσα εξηγήσεις αλλά δεν έπεισα. Επειδή έφαγα πολύ βρίσιμο και από καλλιτέχνες, γνωστούς και μη. Δεν θα μπω σε μια διαδικασία να προ-λογοκρίνω τι μπορεί να φανεί σεξιστικό ή ρατσιστικό στον οποιονδήποτε πυροβολημένο άνθρωπο. Αν κάτσω να σκεφτώ εκ των προτέρων τι μπορεί να φανεί σε κάποιον θα τρελαθώ».

*Από το Antivirus

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια