Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στις 14:00 χορεύουμε όλοι τον χορό της καλοσύνης στην Πλατεία Μοναστηρακίου!!!

Την ίδια μέρα άνθρωποι από όλο τον κόσμο σε πάνω από 80 πόλεις θα χορέψουμε τον ίδιο χορό για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια μέρα Καλοσύνης, Πέμπτη 13 Νοεμβρίου!

Η κεντρική διοργάνωση γίνεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Life Vest Inside που είναι αφιερωμένος στη διάδοση της αξίας της καλοσύνης, εμψύχωσης των ανθρώπων, και οικοδόμησης της αυτοεκτίμησης και της αυτοαξίας. Το σύνθημά μας είναι απλό: να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αναγνωρίσουν την εξαιρετική ικανότητά τους να φέρουν θετική αλλαγή στον κόσμο, μέσα από απλές, αλλά ισχυρές πράξεις καλοσύνης!

dance for kindness
Κοιτάζουμε πέρα από τους εαυτούς μας, πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, πέρα από τον πολιτισμό μας, τη φυλή μας, τη θρησκεία και στέλνουμε το μήνυμα ότι είμαστε πολίτες του κόσμου και ότι η καλοσύνη είναι το κοινό που μας ενώνει όλους!!! Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος χορευτής για να συμμετέχει, φτάνει η εκρηκτική διάθεση…!
Το Dance for Kindness θα γίνει και στην Πάτρα, στον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου.

Δωρεάν συμμετοχή – εγγραφή στην σελίδα:
http://www.lifevestinside.com/dfkregistertodance/
Group Leader for Athens: Μυριδάκη Αθηνά
athinamir@hotmail.com

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X